Info

COVID-19

Les restriccions sobre el COVID-19 es guiaran concorde als establit per la Generalitat Valenciana en el moment que se celebre el festival. Mantindrem a tots els assistents informats de qualsevol canvi o *modiificación o actualització d’aquestes.

OBERTURA DELS RECINTES I HORARIS D’ACCÉS

Obertura divendres 11 de la nit – Tancament diumenge 8 del matí”.

VISITANTS AMB DISCAPACITAT

El Festival és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. També hi ha disponibles neteges equipats. L’accés és gratuït per a l’acompanyant. Per a qualsevol informació addicional, estarem encantats de respondre per correu electrònic: info@valenciaflowfest.com”

ENTRADES 

Porte la seua entrada en format digital o imprés a la taquilla del festival, on es canviarà la seua entrada per una polsera.

EDAT

18 anys. El festival es reserva els drets d’entrada. Si no portes DNI no pots entrar.

TRANSPORT I ALLOTJAMENT

Visita la nostra pàgina de consells de viatge per a més informació.

COMPORTAMENT INADEQUAT

València Flow Fest es reserva el dret de restringir l’accés a qualsevol persona que es comporte d’una manera que pose en perill o falte el respecte a uns altres.

MÈTODES DE PAGAMENT

Es poden realitzar pagaments en efectiu i amb targeta de dèbit o crèdit.

LLISTA DE COSES NO PERMESES EN EL FESTIVAL

Tot tipus de substàncies inflamables.
Animals
Objectes esmolats i / o esmolats
Drogues
Armes
Aliments i begudes
Foto / vídeo professional
Elements pirotècnics

ENTORN

Una de les peculiaritats del València Flow Fest és la seua ubicació, en la zona de Pinedo i El Saler. Envoltat de bosc, arrossars, platja i L’Albufera. És un entorn idíl·lic i protegit que esperem que tots els assistents gaudisquen de manera sana i respectuosa en una harmònica convivència.