Segueix-nos per a estar al dia de totes les novetats!

ARTISTES

Comptarem amb els millors artistes locals, nacionals i internacionals. Més de 30 en diferents escenaris amb diversos estils musicals: POP, HITS, HOUSE, TEC-HOUSE, TRIBAL, CIRCUIT, TECHNO, UNDERGROUND ELECTRONIC.

MIRA ACÍ TOTS ELS ARTISTES DE 2023 →

LLOC

DIVENDRES I DISSABPTE 6 i 7 DE MAIG 2023
Sala Spook 13h a 07:00h
Sala Canal 19h a 05:00h

PINEDO

Som VALENCIA FLOW FEST, un esdeveniment multidisciplinari de tres dies on donem la benvinguda a totes les persones que tinguen flow i que siguen obertes de ment. Amb una programació que inclou xarrades culturals, esport i música a València, la nova ciutat diversa d’Europa.
MANIFEST

Som activistes perquè no tenim por.

Som un espai més que de cultura, esport, música i lifestyle.

Som únics i alhora diversos, capital en Europa LGTBIQ+.

Perquè tenim FLOW, estimem sense etiquetes.

Perquè junts fem València Flow Fest.

Flow significa fluir. L’estat de Flow és un estat emocional positiu en el qual ens trobem fent el que realment volem de la millor manera possible i sentint gran satisfacció. A més, tindre FLOW és tindre bona ona i transmetre bona energia. Aqueix Wow! que no s’explica amb raons. Una cosa indescriptible que fa a algú distingit, únic i original.

La sostenibilitat és un dels nostres pilars fonamentals del festival. Volem demostrar que es pot organitzar un festival oferint la millor cultura, esport i música i alhora minimitzant la petjada ambiental.